Pályázat

Jogi nyilatkozat

Az Ön által látogatott honlap üzemeltetője a Somogy Plusz Kft.

A Somogy Plusz Kft. – mint üzemeltető – alapvető adatait jelen honlap „Impresszum” rovatában találja meg.

A honlappal kapcsolatos alapvető szabályokat az alábbiakban rögzítjük:

A somogyplusz.hu honlap megnyitásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket.

A somogyplusz.hu honlap, annak képi megjelenése és az azokon található valamennyi tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, azok bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a Somogy Plusz Kft. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A somogyplusz.hu honlapon megjelenő információk, adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, azok teljességéért, pontosságáért, tartalmáért a Somogy Plusz Kft. felelősséget nem vállal, továbbá nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért sem, amelyek a honlapok használatából, azok nem megfelelő működéséből, üzemzavarából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, rendszerhibából vagy más hasonló okból származnak.

A Somogy Plusz Kft. tájékoztatja a honlap látogatóit, hogy a Somogy Plusz Kft. a honlap üzemeltetőjeként adatkezelőnek minősül. Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján az érintett önkéntes hozzájárulása. A Somogy Plusz Kft. kizárólag a honlap látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatokat kezeli. Adatai megadásával Ön, mint a honlap látogatója hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait a Somogy Plusz Kft. nyilvántartsa és kezelje. Részletes szabályokat a honlapunkon található „Adatkezelési Tájékoztatóban” találhat.

Tájékoztatjuk a weboldalra látogatókat, hogy a weboldal tartalmazhat olyan külső weboldalakra utaló hivatkozásokat, amelyeket harmadik személyek üzemeltetnek. Az ilyen külső weboldalak böngészésére a jelen használati feltételek hatálya már nem terjed ki.

A somogyplusz.hu honlap tartalmát vagy annak adatait részben vagy egészben átvenni, bármilyen formában hivatkozni rá, továbbértékesíteni, üzleti célra felhasználni kizárólag a Somogy Plusz Kft. előzetes írásos hozzájárulásával lehetséges. Ettől eltérő üzleti célú felhasználás vagy engedély nélküli továbbértékesítés szigorúan tilos.

A honlappal kapcsolatos észrevételeit az info@somogyplusz.hu e-mail címre küldheti.