Pályázat

Rólunk

Cégünk alapítása óta folyamatosan fejlődik, bővül a dolgozók létszáma és egyre meghatározóbb poziciót tölt be a somogyi illetve a dunántúli régióban. Ügyfeleink kimagasló elégedettségének folyamatos maximális szintentartásához munkatársaink folyamatos szakmai, illetve technológia követő tanfolyamokon és szakképzéseken vesznek részt, a mindenkori hi-tech ismeret és a megrendelői igények maradéktalan kiszolgálása érdekében. Megrendelésein volumene is folyamatos technikai és géppark megújjulást követel, melynek a Somogy Plusz kft csapata örömmel tesz eleget, mellyel a megrendelőink is szintén elégedettek.

A Somogy Plusz Kft. 2008-ban kiépítette, és alkalmazza a minőségirányítási rendszerét, amely megfelel az ISO9001 szabvány szerinti követelményeknek. Cégünk nagy gondot és figyelmet fordít a munka-, környezet- és egészségvédelmi szabályok betartására, ezért 2009-ben megszerezte az ISO14001 (KIR) és OHSAS18001 (MEBIR) minősítést is.

A vállalkozás kaposvári székhellyel és telephellyel rendelkezik, mely a vállalkozás saját tulajdona. Az ügyintézés Kaposvár, Cseri út 2. szám alatt történik a Somogy Plusz központi irodájában. A munkavégzés a megrendelő igényeinek megfelelően a régió bármely területén, egyszerre több különböző munkaterületen folyik. Fontos, hogy a megrendelők a pontosság mellett, minőségileg kifogástalan (I.osztályú) kiszolgálást és munkát kapjanak, ezért a vállalások során az igényeknek, szakmai előírásoknak csak maximálisan megfelelő anyagokkal dolgozunk, melyet kizárólag csak megbízható beszállítóktól szerzünk be.

A tervezési, egyeztetési, engedélyezési munkákat mindig az adott megrendelésnek megfelelő tervező szakember végzi. A több éves együttműködésnek köszönhetően garantált a gyors és pontos, szakmailag mindig naprakész tervezési munka.

Folyamatosan fejlődünk

Folyamatosan fejlődünk

Célunk továbbra is, hogy olyan megrendelő-orientált szolgáltatásokat nyújtsunk, amely a kifogástalan minőség és megbízhatóság mindenkori megtartása mellett folyamatosan illeszkedni tud a piaci és technológiai igények megújulásához.

  • 2002 - Megalapítottuk cégünket Somogy Plusz kereskedelmi és szolgáltató Kft néven, melynek fő ágazata víz-, gáz-, központifűtés-szerelés, külső közműhálózat építés, továbbá ezen munkálatokhoz kapcsolódó szaktanácsadás
  • 2010 - Megnövekvő ügyfélkörünknek minőségi kiszolgálása és gépparkunk gyarapodása miatt új telephelyre költöztünk, ahol már egy tágas ügyfélszolgálattal fogadjuk a már meglévő elégedett és új ügyfeleinket