Pályázat

GINOP-8.3.5-18/B Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú hitelprogram

GINOP-8.3.5-18/B Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú hitelprogram

A pályázat leírása:

A GINOP-8.3.5-18/B Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú hitelprogram keretében az OTP Bank Nyrt. 25.000.000 Ft kölcsönt biztosított a Somogy Plusz Kft. részére, melynek célja a vállalkozás likvid működésének zavartalan biztosításához szükséges működési költségek finanszírozása.

Somogy Plusz Kft. modern üzleti fejlesztési projektje

Somogy Plusz Kft. modern üzleti fejlesztési projektje

A kedvezményezett neve: SOMOGY PLUSZ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű társaság
A fejlesztés tárgya, célja: Somogy Plusz Kft. modern üzleti fejlesztési projektje

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.16-22-2023-04034

A támogatás mértéke: 70%
A támogatás összege: 53 479 340 Ft

A projekt:
A Somogy Plusz Kft. a támogatásnak köszönhetően egy több elemből álló projektet lesz képes megvalósítani, amely hozzájárul hatékonyságuk növeléséhez. A projekt egyik fő eleme az infrastrukturális beruházás, amely keretein belül a meglévő telephelyük teljes átalakítását tervezik, egybekötve az informatikai alaphálózat kialakításával is. Az ingatlan átalakítását a vállalkozás napelemes rendszer telepítésével szeretné maximalizálni, ami segítséget nyújt az energia költségek csökkentésében. Továbbá beszerzésre kerülnek informatikai eszközök is (laptop, PC, nyomtató), amelyek az irodai háttérmunkát segítik. Munkavállalóikat folyamatosan képzik, így a projekt keretei között is soft skill, pénzügy-, valamint vezetői képzés fog megvalósulni.
Eszközbeszerzésre is sor fog kerülni, amelyek a helyszíni munkavégzéshez elengedhetetlenek: minikotró, döngölőbéka, útátfúró, kotró-rakodógép, lapvibrátor, valamint csavarkompresszor.
Mindezekkel a fejlesztésekkel a vállalkozás maximális hatékonyságra számít, amely hosszútávon növelheti szolgáltatásaik színvonalát, ezáltal többlet profitot eredményez.
A projekt fizikai befejezésének dátuma: 2023.07.20.

Munkahelyi képzések megvalósítása a Somogy Plusz Kft-nél

Kedvezményezett neve: Somogy Plusz Kft.
Projekt címe: Munkahelyi képzések megvalósítása a Somogy Plusz Kft-nél
Támogatás összege: 7.519.200 Ft
Támogatás mértéke: 100%
Tartalom: A projekt keretében 4 db képzést valósítottunk meg. Egy 60 órás informatika képzést valósítottunk meg 6 fő részére, egy 24 órás asszertív kommunikáció képzést 8 fő részére, egy 30 órás munkabiztonsági és környezetvédelmi ismeretek képzést 14 fő részére, egy 30 órás raktározási és anyagmozgatási alapismeretek képzést 14 fő részére. A képzésen résztvevő dolgozók képzési idejére jutó bérköltséget számoljuk el. A projekt teljes időszaka alatt alkalmaztunk egy szakmai megvalósítót, egy pénzügyi menedzsert és egy projektmenedzsert. A kötelező nyilvánosságot az előírtaknak megfelelően biztosítottuk.
Tervezett befejezési dátum: 2020.09.26.
Projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00648